Čast nam je zadovoljstvo preporučiti Vam organizovano korištenje sportsko-rekreativnog sadržaja hotela „Dijamant“ Bileća koji je po ukupnoj infrastrukturi, sadržajima i kapacitetima jedinstven na prostorima Hercegovine.

SPORTSKA DVORANA HOTELA „DIJAMANT“

Uređena i opremljena po internacionalnim sportskim standardima, sa svim osnovnim i pratećim sadržajima i kao takva pogodna za sportske i rekreativne aktivnosti sportista i rekreativaca.


FITNES CENTAR HOTELA „DIJAMANT“

Uređen je i opremljen da može zadovoljiti potrebe svih korisnika od rekreativaca do sportista. Uz najsavremeniju opremu, moći ćete da vježbate po veoma pristupačnim cijenama. Dakle, vježbanje po vrhunskim standardima više nije privilegija odabranih.


TENISKI TERENI HOTELA „DIJAMANT“ 

U sklopu hotela “Dijamant” nalaze se teniski tereni vrhunskog kvaliteta zemljane podloge. U sklopu terena tokom ljeta aktivna je i škola tenisa koja se zimi seli u sportsku dvoranu.


SAUNA HOTELA „DIJAMANT“

Suva sauna (85-90°C) najčešći je oblik saune, gdje vrućim zrakom zagrijavamo tijelo i pospješujemo znojenje. Namijenjena je relaksaciji mišića, čišćenju i osvježenju duha i tijela.


Raduje nas činjenica da vam možemo ponuditi jedinstven program koji uključuje sportski sadržaje:

  • mali fudbal,
  • rukomet,
  • košarka,
  • odbojka,
  • tenis,
  • stoni tenis.

Sportsko rekreativni kompleks je opremnljen prostranim tuš kabinama, toaletom i svlačionicama posebno za žene i muškarce, kao i ormarićima za lične stvari.

Temeljni cilj svih sportsko-rekreativnih programa jeste upoznavanje i sticanje novih prijatelja, druženje i razvijanje najpozitivnijih odnosa među ljudima, širenje i jačanje pozitivne atmosfere, kao osnovnog preduslova za uspjeh i sreću u životu.

Sve informacije i rezervacije na telefone:


viber+387 66 093 870 / +387 66 212 892